info@zavarovan.com >> 040/ 56-92-92

  • Zavarovan d.o.o.

    Zavarovalno zastopstvo
  • Zavarovani?

    Pokličite nas
  • Zahtevajte ponudbo!

prev next

Zakaj izbrati nas?

Potrudili se bomo, da boste od nas odšli zadovoljni in z jasno sklenjenim zavarovanjem, tako da se boste z veseljem vračali k nam.

Pregled ponudbe

Za vas bomo individualno  pripravili različne ponudbe zavarovanj glede na vaše potrebe, tako da boste z našo pomočjo izbrali najprimernejše zavarovanje po konkurenčnih cenah

Pravilno izbrati

Z našim osebnim svetovanjem in večletnimi izkušnjami bomo pripravili ponudbo za vas. Brez nejasnosti in drobnega tiska.

24/h asistenca

Na nas se obrnete tudi takrat ko bo nastal škodni dogodek in z veseljem vam bomo pomagali pri uveljavljanu škodnih zahtevkov.Pokličite nas na naš dežurni telefon.

prva stran

V široki in pestri ponudbi zavarovanj, zavarovalnic in zastopnikov se velikokrat znajdemo v situaciji, ko nismo več prepričani ali imamo dovolj kvalitetno zavarovanje, ali je obseg kritja primeren ali bi bilo zavarovanje avta, hiše ter podjetja drugje ceneje,...

Mogoče vas bomo presenetili, ker tudi mi ne moremo vedeti, dokler za vas ne pregledamo ponudb in v njih vključimo vaše potrebe in želje. Zagotovimo pa vam lahko, da vam bomo v danem trenutku pripravili najboljšo ponudbo na trgu, saj sodelujemo z večino Slovenskih zavarovalnic.

Vam in vašim potrebam se bomo posvetili individualno in vam predstavili več različnih opcij ter različnih ponudb Slovenskih zavarovalnic, tako boste na enem mestu seznanjeni z pestro ponudbo raličnih zavarovan mi pa vam bomo pomagali izbrati tisto pravo za vas.

Potrudili se bomo, da boste od nas odšli zadovoljni in z jasno sklenjenim zavarovanjem, prav tako pa se lahko na nas obrnete tudi takrat ko je nastal škodni dogodek in z veseljem vam bomo pomagali pri uveljavljanu škodnih zahtevkov.

Ugodnost